Account aangemaakt? Verifieer je e-mail adres.  Kijk even in je spam/ongewenste mails. 

Tips;

~ Juweeltjes op een droge plek bewaren.

~ Wanneer de juweeltjes in aanraking komen met water- chloor- parfum kunnen deze van kleur veranderen. Doe deze dus uit als je je gaat douchen, als je gaat zwemmen of laat je parfum eerst even 'droog' worden.

~ Wees voorzichtig met je juweel van emaille. Als deze valt is het mogelijk dat hier kleine barstjes in komen, waardoor op de duur er stukjes kleur gaan afbrokkelen. 

 

Verzending;

~De verzendkosten worden automatisch berekend. De prijs hangt af van het product dat u aankoopt. 

~De verzendkosten voor juweeltjes bedraagt €3.00

~De verzendkosten voor hand geborduurde tassen bedraagt €4.00

~Er is ook een mogelijkheid tot thuis ophalen (Pulderbos). Wanneer u deze keuze neemt neem ik met u contact op om een datum en uur af te spreken.

~Het pakketje kan in de brievenbus en word geleverd door Bpost.

~Het verzenden van een pakketje kan tussen 2 en 3 werkdagen duren. 

~Op dit moment verzend ik enkel in België.

 

Algemeen;

~De kleurtjes op de foto's komen niet altijd overeen met het 'echte' kleurtje.  Dit omdat de zon niet altijd schijnt in België, en we het soms met wat slechter licht moeten doen. ;) 
Ik probeer dit zo goed mogelijk uit te leggen in de beschrijving. Wanneer u twijfels heeft over een bepaald kleurtje, stuur me gerust een mailtje of berichtje, zo kan ik het u misschien 'duidelijker' presenteren. 

 

~Juwelen, tassen,... worden niet geretourneerd. Wegens hygiënische redenen.
Is er iets mis met het juweel, tas,... zoek ik samen met u naar een gepaste oplossing. Gelieve een mailtje te sturen zodat ik hiervan op de hoogte ben en dat we dit samen kunnen oplossen. (joke@josefienjuwelen.be

 

~Juwelen met emaille zijn broos. Als u deze laat vallen komen hier barstjes in, waardoor uiteindelijk de kleur gaat afbrokkelen. Dus wees hier voorzichtig mee. Wanneer dit gebeurt ben ik niet verantwoordelijk. Dit kan tegen betaling gemaakt worden indien ik nog de juiste kleur/stukken heb.

 


Contact gegevens

Hens Joke 
+324 73 36 97 54

joke@josefienjuwelen.be

btw nummer BE0741650815